Bé, el resultat ha estat excel·lent pel que fa al gust, però fluixet en textura, ja que m'ha quedat cru de dins malgrat va estar al forn el doble d'estona que tocava... ;-( Encara no hem descobert el motiu: potser és perquè el puré de carbassa no el vaig fer al forn, sinó bullint la carbassa, i devia quedar aigua a dins i per això no s'ha cuit bé.
De totes maneres, al final he trobat una bona solució al problema: he tallat a llesques fines el pastís i les he tornat a posar al forn perquè és torressin. O sigui que en comptes d'un pastís de carbassa el resultat han estat unes torradetes de carbassa boníssimes!
Seguirem provant... i se m'acut que potser puc fer galetes de carbassa... mmmm!!!!!
------------------------------
INGREDIENTS
300 g de farina
4 g d'impulsor (tipus Royal)
4 g de sal
115 g de mantega a temperatura ambient
215 g de sucre morè
2 ous a temperatura ambient
125 ml de llet sencera amb una cullerada de suc de llimona i deixada reposar 10 minuts
un pols de canyella
un pols de vainilla
180 g de puré de carbassa (millor coure la carbassa al forn i després triturar-la)
PREPARACIÓ
En un bol, es bat la mantega juntament amb el sucre. Tot seguit afegim els ous d'un en un, tot barrejant fins que quedin ben incorporats a la mescla.
A continuació, s'hi afegeix la barreja de farina, sal i impulsor i es va alternant amb la llet. Finalment s'afegeix el puré de carbassa (les he bullit i triturat) i les espècies.
S'aboca la barreja dins el motlle prèviament untat. S'enforna a 180ºC (350ºF), dins el forn prèviament escalfat, durant uns 45-55 minuts fins que sigui ben cuit (i l'escuradents surti net).
Sí, han quedat unes torradetes molt bones. I si abans de menjar-les s'escalfen una mica amb un toc de microones estàn boníssimes.
ResponElimina