Pàgines

diumenge, 19 de desembre del 2010

Cuentus Interruptus

Aquest divendres a la nit vam fer la sessió de contes eròtics a St Cugat, al Casal de Joves Torreblanca.

Va venir poqueta gent, però ens ho vam passar molt bé! El lloc era molt acollidor i ho havien preparat amb molt "carinyo".

 
És curiós, crec que els contes, deixats reposar una temporada, guanyen. Per una banda sembla que tornin més frescos, i és com si mai no t'haguessin abandonat, com si sempre haguessin estat a dins, esperant el moment oportú per sortir. I quan surten, ho fan més fàcilment, flueixen, pots donar-hi matissos diferents i els llocs on t'encallaves ara els veus d'una altra manera. D'alguna manera, els contes, com nosaltres mateixos, creixen i canvien.




Jo vaig explicar el conte de "Llenguatges", que vaig escriure fa anys i un fragment d''Història d'O, de Pauline Reage, que m'agrada molt, i sempre dóna molt bon resultat.







El Joan va explicar "Las manos", de Juan José Millàs, i va acabar amb el "Plat Nacional", molt addient per aquestes dates i que ens va fer petar de riure a tots plegats. Com sempre, va estar brillant.









L'Eva va explicar "El Jardinero en el Convento", de Boccaccio, i l'autèntica explicació de la frase "El gall dels ous d'or", de Monterroso. 




 
Va ser una nit molt maca, i els tres vam disfrutar moltíssim! Us deixo amb un vídeo (gràcies Benja per fer-nos de reporter!) del primer conte que vam fer, un de col·lectiu que ens vam inventar fa anys.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada